Skip navigation.
Αρχική

Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το LiveAll.eu SMS service;

Άμεση, μαζική και οικονομική επικοινωνία με τους πελάτες σας

Η επικοινωνία μέσω SMS αποτελεί ένα σύγχρονο τρόπο μαζικής επικοινωνίας με τους πελάτες σας. Μέσω μαζικής αποστολής SMS μηνυμάτων μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα και οικονομικά με τους πελάτες σας, ενημερώνοντας τους για προσφορές, εκκρεμότητες, υπενθυμίσεις κλπ.

Διενεργείστε  εύκολα και γρήγορα ενημερωτικές/διαφημιστικές καμπάνιες και αυξήστε τις πωλήσεις σας και την ικανοποίηση των πελατών σας. Υπενθυμίστε στους πελάτες σας τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και ενημερώστε τους άμεσα χωρίς να ξοδέψετε ανθρωποώρες σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Κάντε δωρεάν εγγραφή και αποκτήστε το δοκιμαστικό πακέτο 0,3 €
(αντιστοιχεί σε αποστολή περίπου 7 μηνυμάτων σε κινητά στην Ελλάδα), ή αγοράστε ένα μικρό πακέτο των 5 ευρώ από εδώ.

Η αποστολή των μηνυμάτων SMS γίνεται μέσω της εφαρμογής  του LiveAll.eu και είναι οικονομική, εύκολη και πλούσια σε δυνατότητες.

 


Απλά Μηνύματα

Με τον όρο "απλά μηνύματα" εννοούμε την αποστολή του ίδιου κειμένου σε ένα ή περισσότερους παραλήπτες ή ομάδες παραληπτών (ο κάθε παραλήπτης μπορεί να ανήκει σε περισσότερες από μια ομάδα παραληπτών).

Τυπικά παραδείγματα απλών μηνυμάτων:

"Το Plantron.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος".

"Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος, το Σάββατο στις 20:00".

"Το συνεργείο μας σας ενημερώνει ότι τον επόμενο μήνα θα υπάρχει έκπτωση 20% στo service του αυτοκινήτου σας (ανταλλακτικά+εργασία)".

 

 

Παραμετρικά Μηνύματα

Ένα μοναδικό και πολύ ισχυρό χαρακτηριστικό του LiveAll.eu είναι η δυνατότητα αποστολής παραμετρικών μηνυμάτων. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αποστείλετε προσωποποιημένα μηνύματα στους πελάτες σας. Η μοναδική δυνατότητα αποστολής παραμετρικών μηνυμάτων αυξάνει κατακόρυφα την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας και την χρηστικότητα του συστήματος.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα παραμετρικών μηνυμάτων
(οι έντονοι χαρακτήρες δηλώνουν το παραμετρικό τμήμα του μηνύματος):

"Κύριε Αντωνίου, σας ενημερώνουμε ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού σας είναι 1.234 ευρώ και είναι 85 ημερών. Παρακαλούμε φροντίστε για την άμεση εξόφλησή του".

 "Αγαπητέ κ. Παπανικολάου, σας ενημερώνουμε ότι στις 15/3/2011 λήγει η κάρτα καυσαερίων για το αυτοκίνητό σας (ΑΒΕ1234). Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το ΚΤΕΟ μας για να κλείσετε ραντεβού."

"Κ. Νικολάου, σας υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο ραντεβού σας έχει οριστεί για τις 15/4/2011, στις 14:30. Για οποιαδήποτε πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας."

"Κ. Παππά, σας ενημερώνουμε για τις τρέχουσες οφειλές σας. ΦΠΑ: 880,55 ευρώ, ΙΚΑ: 1.780,11 ευρώ. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το λογιστικό μας γραφείο".

"κ. Αντωνίου, σας υπενθυμίζουμε ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου για το ΑΒΕ1234 έληξε στις 31/12/2010. Το κόστος ανανέωσης είναι 333,45 ευρώ. Παρακαλώ επικοινωνήστε με το ασφαλιστικό μας γραφείο".

Η αποστολή παραμετρικών μηνυμάτων είναι πολύ εύκολη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις επαφές σας κατευθείαν στο LiveAll.eu πληκτρολογώντας τις απαραίτητες παραμέτρους στα Ελεύθερα Πεδία. Στη συνέχεια κάνετε μαζική αποστολή μηνύματος στις επαφές που επιθυμείτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό αρχείο κειμένου ή Excel το οποίο θα έχει τις απαραίτητες πληροφορίες (όνομα, κινητό, παράμετρο1, παράμετρο2 κλπ) και το οποίο θα "ανεβάσετε" (import) στο LiveAll.eu για να στείλετε το μήνυμα. Το αρχείο αυτό θα μπορούσατε να το δημιουργήσετε χειροκίνητα ή αυτόματα (export) από το λογισμικό της επιχείρησής σας (πχ ERP ή CRM) ή ακόμα από κάποιο φύλλο Microsoft Excel.
 

Για να διαβάσετε αναλυτικές λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παραμετρικό μήνυμα πατήστε εδώ.

Το κάθε μήνυμα SMS μπορεί να έχει μέχρι 160 χαρακτήρες. Εάν το μήνυμα είναι μεγαλύτερο, τότε θα χρεωθεί σαν 2 ή 3 (μέγιστο όριο) SMS. Προτείνουμε τα μηνύματα να είναι σύντομα και περιεκτικά.

 

Κόστος Μηνυμάτων

Ο τιμοκατάλογος του LiveAll.eu είναι ξεκάθαρος και χωρίς τη παραμικρή κρυφή χρέωση. Δεν υπάρχουν διπλές χρεώσεις για ορισμένους προορισμούς (interconnection fees) ούτε και κόστος ελέγχου φορητότητας (HLR lookup).

Πως μπορώ να ξεκινήσω; 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή:

1) Δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη στο LiveAll.eu. 

2) Aγοράστε μονάδες από εδώ μας.

Αυτό ήταν!
Eίστε έτοιμοι για να στείλετε SMS.

 

Στο LiveAll.eu προτείνουμε αρχικά να δημιουργήσετε έναν κατάλογο με τις επαφές σας (όνομα, επώνυμο, κινητό τηλέφωνο κλπ). Για διευκόλυνσή σας έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε στο LiveAll.eu μια έτοιμη λίστα επαφών μέσω ενός αρχείου CSV (comma separated value).

Η κάθε επαφή σας μπορεί να ανήκει σε όσες ομάδες παραληπτών επιθυμείτε.

Στη συνέχεια γράφετε το μήνυμα σας, επιλέγετε τους παραλήπτες του μηνύματος (γράφοντας το κινητό τους τηλέφωνο ή επιλέγοντας μια ή περισσότερες επαφές ή επιλέγοντας ομάδα παραληπτών).

Μέσω του LiveAll.eu έχετε πλήρη εικόνα του ιστορικού σας καθώς και του υπολοίπου του λογαριασμού σας.
 

Ακόμα πιο προχωρημένες δυνατότητες

Το LiveAll.eu προσφέρει άλλους δύο τρόπους αποστολής μηνυμάτων SMS που απαιτούν περισσότερες τεχνικές γνώσεις.

Ο ένας τρόπος είναι η αποστολή μηνυμάτων SMS μέσω γραμμής εντολών (command line) που πρακτικά επιτρέπει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή αρχείο εντολών (batch file) να αποστέλλει μηνύματα SMS. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ο δεύτερος τρόπος  είναι η αποστολή μηνυμάτων SMS μέσω HTTP API (πρακτικά σαν να πληκτρολογείτε μια διεύθυνση Internet σε ένα browser). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Powered by Terracom